Descriere
Cașcavalul Brădet este obținut din lapte de vacă integral sau din lapte de vacă normalizat, pasteurizat, prin adăugarea de culturi selecționate de microorganisme și coagulare cu cheag, având la bază procesului tehnologic opărirea cașului, afumarea cu rășină din lemn de esență tare bio și maturarea acestuia.
Nu conține conservanți sau stabilizatori!
Formă: paralelipipedică.
Proprietăți fizico chimice:
– grăsimea raportată la substanță uscată: min. 40%
– substantă uscată: min. 52%
– substanțe proteice: min. 20%
– clorura de sodiu: max. 3,0%
– valoare energetică: min 1200 kj/100 g sau min. 300 kcal/100 g
– raport Ca/P: min 1,3
Proprietăti microbiologice:
– număr de Escheria coli, ufc la 1 g produs, N = 5: m= 100, M = 1000
– număr de germeni stafilococi coagulazo pozitivi, la 1 gr produs, N = 5: m= 100, M = 1000
– listeria monocytogenes, ufg/g, N=5: max. 100
Ambalarea:
– individuală: folie termocontractibilă
– colectivă- baxuri de aprox. 12 kg : folie pentru baxat PE
Depozitarea: în spații frigorifice la temp +2.. +8°C, umiditatea relativă a aerului max 85%
Transportul: cu mijloace de transport frigorifice la temp +2 .. +8°C
Termenul de garanție: 12 luni