Descriere
Cașcavalul de oaie face parte din categoria de brânzeturi, cu pastă opărită obținut din lapte integral sau din lapte normalizat, pasteurizat, prin adăugarea de culturi lactice selecționate și coagulare cu cheag, având la bază procesul tehnologic de opărire a cașului și maturarea acestuia.
Nu conține conservanți și stabilizatori!
Formă: paralelipipedică
Proprietăți fizico-chimice:
– grăsimea raportată la substanță uscată : min. 45%
– substanță uscată: min. 57%
– substanțe proteice : min. 23%
– clorură de sodiu: max. 3,5%
– valoare energetică: min. 1460 kj/100 g sau min. 349 kcal /100 g
– raport Ca/P: min. 1,3
Proprietăți microbiologice:
– număr de Eschierichia coli, ufc la 1 g produs, N=5: m=100, M=1000
– număr de germeni stafilococi coagulazo pozitivi, la 1 g produs, N=5: m=100, M=1000
Ambalarea:
– individuală: pungă termocontractibilă
– colectivă: baxuri de aprox. 12 kg, folie pentru baxat PE
Depozitarea: în spații frigorifice la temperatură de +2…+8°C, umiditatea relativă a aerului max. 85%
Transportul: cu mijloace de transport frigorifice la temperatură de +2…+8°C
Termen de garanție: 12 luni