Descriere
Căşcaval Maturat de Botoșani
Nu conține conservanți și stabilizatori!
Proprietăți fizico-chimice:
– grăsimea raportată la substanță uscată : min. 40%
– substanță uscată: min. 52%
– substanțe proteice : min. 20%
– clorură de sodiu: max. 3,0%
– valoare energetică: min. 1200 kj/100 g sau min. 300 kcal /100 g
– raport Că/P: min. 1,3
Proprietăți microbiologice:
– număr de Eschierichia coli, ufc la 1 g produs, N=5: m=100, M=1000
– număr de germeni stafilococi coagulazo pozitivi, la 1 g produs, N=5: m=100, M=1000
Ambalarea:
Produs maturat minimum 6 luni înainte de ambalare
– individuală: film polipropilenă în atmosferă protejată
– colectivă: cutii carton cu 10 buc.
Depozitarea: în spații frigorifice la temperatura de +2…+8 °C, umiditatea relativă a aerului max. 85%
Transportul: cu mijloace de transport frigorifice la temperatura de +2…+8 °C
Termen de garanție: 6 luni