Descriere
Brânză de vaci dietetică
Brânzica de vaci dietetică este obținută prin însămânțarea laptelui cu culturi lactice selecționate, termostatarea și prelucrarea coagulului.
Nu conține conservanți și stabilizatori!
Proprietății fizico-chimice:
– umiditatea: max 70%
– substanțe proteice: min. 16%
– aciditatea: max. 190 grade Thorner
– valoarea energetică: min 161 Kcal/100 g
Proprietăți microbiologice:
– număr de Escherichia coli, ufc la 1 g produs, N=5: m=100, M=1000
– număr de germeni stafilococi coagulazo-pozitivi, la 25 g produs, N=5: m=10, M=100
– Enterobacteriaceae: m<1/ml; M=5/ml
Depozitarea :
– în spații frigorifice la temperatura de +2…+4 °C, umiditatea relativă a aerului max. 85%
Transportul: cu mijloace de transport frigorifice la temperatura de +2…+4 °C
Termen de garanție: 18 zile
Greutate fixă: e500gr, e5kg, e10kg