Brânzică de vaci dietetică

Brânzica de vaci dietetică este o brânză de vaci cu un conținut foarte scăzut de grăsimi. Este un produs lactat foarte sănătos, bogat în substanţe nutritive cu un conținut ridicat de proteine, produs după o rețetă românească cu tradiție, cu rol important în procesul de nutriție.

Greutate fixă: e500gr

Descriere

Brânză de vaci dietetică 

Brânzica de vaci dietetică este obținută prin însămânțarea laptelui cu culturi lactice selecționate, termostatarea și prelucrarea coagulului.

Nu conține conservanți și stabilizatori!

Proprietății fizico-chimice:

– umiditatea: max 70%

– substanțe proteice: min. 16%

– aciditatea: max. 190 grade Thorner

– valoarea energetică: min 161 Kcal/100 g

Proprietăți microbiologice:

– număr de Escherichia coli, ufc la 1 g produs, N=5: m=100, M=1000

– număr de germeni stafilococi coagulazo-pozitivi, la 25 g produs, N=5: m=10, M=100

– Enterobacteriaceae: m<1/ml; M=5/ml

Depozitarea :

– în spații frigorifice la temperatura de +2…+4 °C, umiditatea relativă a aerului max. 85%

Transportul: cu mijloace de transport frigorifice la temperatura de +2…+4 °C

Termen de garanție: 18 zile

Greutate fixă: e500gr, e5kg, e10kg

Informații suplimentare

Greutate 500 g