Descriere
Caș de vacă
Caşul proaspăt din lapte de vacă face parte din categoria de brânzeturi obtinut din lapte de vaca prin coagulare cu cheag.
Nu conține conservanți și stabilizatori!
Forma: dreptunghiulară
Proprietăți fizico-chimice:
– grăsimea raportată la substanța uscată : min. 35%
– substanță uscată: min. 46%
– clorură de sodiu: max. 2,0%
Proprietăți microbiologice:
– număr de Escherichia coli, ufc la 1 g produs, N=5: m=100, M=1000
– număr de germeni stafilococi coagulazo pozitivi, la 25g produs, N=5: m=10, M=100
Ambalarea: individuală: folie polipropilenă
Greutatea variabilă: 400-700gr, 6 kg
Depozitarea: în spații frigorifice la temperatură de +2…+8°C, umiditatea relativă a aerului max. 85%
Transportul: cu mijloace de transport frigorifice la temperatura de +2…+8°C
Termen de garanție: 45 zile
Recenzii
Nu există recenzii până acum.