Descriere
Caș de vacă afumat
Caşul afumat din lapte de vacă face parte din categoria de brânzeturi obținute din lapte de vacă prin coagulare cu cheag, maturat și supus afumării.
Ingrediente: Lapte de vaca pasteurizat, doar culturi lactice selectionate, sare, agent natural de intarire, originea laptelui: Romania
Nu conține conservanți și stabilizatori!
Forma: dreptunghiulară
Proprietăți fizico-chimice:
– grăsimea raportată la substanța uscată : min. 35%
– substanță uscată: min. 46%
– clorură de sodiu: max. 2,0%
Proprietăți microbiologice:
– număr de Escherichia coli, ufc la 1 g produs, N=5: m=100, M=1000
– număr de germeni stafilococi coagulazo pozitivi, la 25g produs, N=5: m=10, M=100
Ambalarea: individuală: folie polipropilenă
Depozitarea: în spații frigorifice la temperatură de +2…+8°C, umiditatea relativă a aerului max. 85%
Transportul: cu mijloace de transport frigorifice la temperatura de +2…+8°C
Termen de garanție: 45 zile
Greutatea variabilă: 400-700gr, 6 kg