Descriere
Cașcavalul Brădet este obținut din lapte de vacă integral sau din lapte de vacă normalizat, pasteurizat, prin adăugarea de culturi selecționate de microorganisme și coagulare cu cheag , având la bază procesului tehnologic opărirea cașului, afumarea cu rășină din lemn de esență tare bio și maturarea acestuia.
Nu conține conservanți sau stabilizatori!
Formă: paralelipipedică.
Proprietăți fizico chimice:
– grăsimea raportată la substanță uscată: min. 40%
– substantă uscată: min. 52%
– substanțe proteice: min. 20%
– clorura de sodiu: max. 3,0%
– valoare energetică: min 1200 kj/100 g sau min. 300 kcal/100 g
– raport Ca/P: min 1,3
Proprietăti microbiologice:
– număr de Escheria coli, ufc la 1 g produs, N = 5: m= 100, M = 1000
– număr de germeni stafilococi coagulazo pozitivi, la 1 gr produs, N = 5: m= 100, M = 1000
– listeria monocytogenes, ufg/g, N=5: max. 100
Ambalarea:
– individuală: folie termocontractibilă
– colectivă- baxuri de aprox. 12 kg : folie pentru baxat PE
Depozitarea: în spații frigorifice la temp +2.. +8°C, umiditatea relativă a aerului max 85%
Transportul: cu mijloace de transport frigorifice la temp +2 .. +8°C
Termenul de garanție: 12 luni