Descriere
Cașcaval Buric
Denumirea acestui produs este împrumutată din tehnologia populară și este un sortiment de cascaval în stare proaspătă, nematurat.
Este obținut prin opărirea cașului, se formează manual și se ambalează în scurt timp de la formare în vederea păstrării prospețimii produsului.
Buricul este definit de gustul prospăt ușor sărat, aroma dulceagă și o consistență deosebit de fină.
Un gust unic care nu se uită!
Poate fi servit atât rece cât și cald.
Forma: globulară
Greutate variabilă: 0,5 kg
Greutate Fixă: e500gr
Proprietăţi fizico chimice:
– grăsimea raportată la substanţa uscată: min. 40%
– substanţă uscată: min. 52%
– substanţe proteice: min. 20%
– clorură de sodiu: max. 3,0
– valoare energetică: min 1200 kj, 100 g/min. 300 kcal/100 gr
– raport Ca/P: min 1,3
Proprietăţi microbiologice:
– număr de Eschierichia coli, ufc la 1 g produs, N = 5: m= 100, M = 1000
– număr de germeni stafilococi coagulazo-pozitivi, la 1 gr produs, N = 5: m= 100, M = 1000
Ambalarea: – individuală: folie termocontractibilă
Depozitarea: în spaţii frigorifice la temp +2.. +8°C, umiditatea relativă a aerului max 85%
Transportul: mijloace de transport frigorifice la temp +2 .. +8°C
Termenul de garanţie: 12 luni la temp +2… +8°C
bostanica.daniela –
Gustos și, ideea de a ahiziționa direct de pe site e minunată.E o diferență de preț evidentă între prețul de producator și cel din market-uri.