Descriere
Iaurtul din Lapte de Vacă 2,8% grăsime, este obținut din lapte de vacă pasteurizat, omogenizat și însămânțat cu culturi lactice selecționate cu FERMENȚI BIFIDUS, o combinație de culturi ce conțîn Bifidobacterium species; Streptococcus thermophilus; Lactobacillus acidophilus; Lactobacillus delbrueckii bulgaricus
100% natural.
Proprietăți fizico-chimice:
– grăsimea: 2,8%
– aciditatea: 110 grade Thorner
– substanțe proteice: min 3,2%
Proprietăți microbiologice:
– Enterobacteriaceae: m<1/ml; M=5/ml
Ambalarea:
– individuală: PET –uri de e330ml, e500ml și e900ml
Depozitarea:
– în spații frigorifice la temperatura de +2…+8° C
– umiditatea relativă a aerului max. 85%
Transportul:
– cu mijloace de transport frigorifice la temperatura de +2…+8° C
Termen de garanție: 21 zile