Iaurt din lapte de vacă 2,8% grăsime cu fermenți Bifidus

Iaurtul din Lapte de Vacă 2,8% grăsime, este obținut din lapte de vacă pasteurizat, omogenizat și însămânțat cu culturi lactice selecționate cu FERMENȚI BIFIDUS, o combinație de culturi ce conțîn Bifidobacterium species; Streptococcus thermophilus; Lactobacillus acidophilus; Lactobacillus delbrueckii bulgaricus

Greutatea fixă: e330g, e500g, e900g

Descriere

Iaurtul din Lapte de Vacă 2,8% grăsime, este obținut din lapte de vacă pasteurizat, omogenizat și însămânțat cu culturi lactice selecționate cu FERMENȚI BIFIDUS, o combinație de culturi ce conțîn Bifidobacterium species; Streptococcus thermophilus; Lactobacillus acidophilus; Lactobacillus delbrueckii bulgaricus
100% natural.

Proprietăți fizico-chimice:
– grăsimea: 2,8%
– aciditatea: 110 grade Thorner
– substanțe proteice: min 3,2%

Proprietăți microbiologice:
– Enterobacteriaceae: m<1/ml; M=5/ml

Ambalarea:
– individuală: PET –uri de e330ml, e500ml și e900ml

Depozitarea:
– în spații frigorifice la temperatura de +2…+8° C
– umiditatea relativă a aerului max. 85%

Transportul:
– cu mijloace de transport frigorifice la temperatura de +2…+8° C

Termen de garanție: 21 zile

Informații suplimentare

Gramaj

330 g, 500 g, 900 g