Descriere
Lapte de consum este obținut prin normalizarea laptelui de vacă și pasteurizarea acestuia la temperatura înaltă.
Nu conține consevanți sau stabilizatori!
Proprietăți fizico-chimice:
– grăsimea: 1,8%
– substanța uscată fără grasime: min. 8,5%
– aciditatea: 15…21 grade Thorner
– densitatea relative: min. 1,029
– substanțe proteice: min 3,2%
Proprietăți microbiologice:
– Listeria monocytogenes, in 25 g: absent
– Enterobacteriaceae: m<1/ml; M=5/ml
– NTG/ml: ≤ 75000
– NCS/ml: ≤150000
Ambalarea:
– individuală: pungă polipropilenă 3 straturi
– colectivă: cutii de carton a câte 12 bucăți
Depozitarea:
– în spații frigorifice la temperatura de +2…+4° C
– umiditatea relativă a aerului max. 85%
Transportul:
– cu mijloace de transport frigorifice la temperatura de +2…+4° C
Termen de garanție: 30 zile
Mihaela –
Foarte bun , gust deosebit …ca de casa ! FELICITARI !