Showing 13-24 of 53 products
Caș
Caș de vacă Caşul proaspăt din lapte de vacă face parte din categoria de brânzeturi obtinut din lapte de vaca...
Afumate
Caș de vacă afumat Afumat prin tehnologie avansată cu rășină ecologică BIO din lemn de fag, ceea ce-i conferă un...
Cas de oaie proaspat. Greutate variabilă: cca 2 kg.
Caș proaspăt de vacă Greutate variabilă: cca 2 kg.
Cașcavalul Brădet face parte din categoria de brânzeturi cu pastă opărită. Greutate fixă: e280gr, e300gr Greutate variabilă: cca 2 kg,...
Cașcavalul Brădet face parte din categoria de brânzeturi cu pastă opărită Greutate variabilă: cca 300gr, cca 2 kg
Cașcaval
Cașcaval Buric, este obținut prin opărirea cașului, se formează manual și se ambalează în scurt timp de la formare în...
Cașcavalul Dalia, face parte din categoria de brânzeturi, cu pastă opărită Greutate fixă: e350gr, e450gr, e515gr Greutate variabilă: cca 0,5...
Caşcavalul de oaie este obținut din lapte de oaie. Greutate fixă: e250gr, e400gr
Cașcaval de vacă feliat Cașcavalul de vacă feliat face parte din categoria de brânzeturi, cu pastă opărită obţinut din lapte...
Un produs autohton din Botoșani, cu specific local, pentru gusturi rafinate. Produs maturat minimum 6 luni înainte de ambalare. Greutate...
Mod de preparare: La tigaie: se prăjește aproximativ 2 minute pe fiecare parte. La friteuză: încălziți uleiul la 160 grade...