Descriere
Mozzarella, cunoscută ca un ingredient de bază pentru pizza cu un gust proaspăt și delicat poate fi consumată și în salate sau ca atare.
Produs obținut din lapte de vacă pasteurizat, culturi lactice selectionate, sare și realizat în sistem integrat de managementul calității, mediului și HACCP.
Forma este paralelipipedică
Proprietăți fizico-chimice:
– grăsimea raportată la substanța uscată : min. 38%
– substanța uscată: min. 50%
– substanțe proteice : min. 20%
– clorură de sodiu: max. 1,0%
– valoare energetică: min. 1140 kj/100 g sau min. 285 kcal /100g
– raport Ca/P: min. 1,3
Proprietăti microbiologice:
– număr de Eschierichia coli, ufc la 1 g produs, N=5: m=100, M=1000
– număr de germeni stafilococi coagulazo pozitivi, la 1 g produs, N=5: m=100, M=1000
Ambalarea:
– individuală: pungă termocontractibilă
– colectivă: baxuri de aprox. 12 kg, folie pentru baxat PE
Depozitarea:
– în spații frigorifice la temperatura de +2…+8 °C
– umiditatea relativă a aerului max. 85%
Transportul:
– cu mijloace de transport frigorifice la temperatura de +2…+8 °C
Termen de garanție: 12 luni
Recenzii
Nu există recenzii până acum.