Nu există recenzii până acum.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
Recenzia ta *
Nume *
Email *
Δ
Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Cașcaval
Un produs autohton din Botoșani, cu specific local, pentru gusturi rafinate. Produs maturat minimum 6 luni înainte de ambalare. Greutate...
Cascavalul Rucăr face parte din categoria de brânzeturi, cu pastă opărită obţinut din lapte integral sau din lapte normalizat, pasteurizat,...
Brânză Festive
Brânză festive cu merișoare în crustă de scorțișoară Sortiment exclusivist de brânză, o împletire a gustului ușor sărat al cremei...
Cașcaval Râmnic rețetă consacrată. Greutate variabilă: cca 2kg, 6kg
Cașcaval Buric, este obținut prin opărirea cașului, se formează manual și se ambalează în scurt timp de la formare în...
De Luxe
Scamorza este o brânză fermentată din caş şi originară din sudul Italiei. Această specialitate, asemănătoare cu mozzarella, este produsă în...
Brânză festive cu caise în crustă de scorțișoară Sortiment exclusivist de brânză, o împletire a gustului ușor sărat al cremei...
Mod de preparare: La tigaie: se prăjește aproximativ 2 minute pe fiecare parte. La friteuză: încălziți uleiul la 160 grade...
Cașcaval modelat în jurul unui miez de unt, a fost inventat ca o metodă de păstrare a untului în timpul...
Cașcaval de vacă feliat Cașcavalul de vacă feliat face parte din categoria de brânzeturi, cu pastă opărită obţinut din lapte...
Unt 80% grăsime Unt cu grăsimea de 80%. Poți găsi acest produs în magazinele proprii sau în supermarketurile: Cora, Metro,...
Afumate
Cașcavalul Brădet face parte din categoria de brânzeturi cu pastă opărită Greutate variabilă: cca 300gr, cca 2 kg
Recenzii
Nu există recenzii până acum.