Descriere
Smântână 20% este obținută lapte de vacă bactofugat și pasteurizat, însămânțată cu culturi lactice selecționate.
Nu conține conservanți și stabilizatori!
Proprietăți fizico-chimice:
– grăsime: 20%
– substanțe proteice: min. 1,2%
– aciditate: max. 90 grade Thorner
– reacția de control pentru pasteurizare (reacția fosfatazei alcaline): negativă
Proprietăți microbiologice:
– număr de Escherichia coli, ufc la 1 g produs, N=5: m=10, M=100
– Enerobacteriaceae, număr /ml, N=5: m
Ambalarea:
– individuală: galetute din plastic de e900 g, e5kg și e10kg
– colectivă: bax folie PE cu câte 8 galetute de 900 gr
Depozitarea:
– în spații frigorifice la temperatura de +2…+8°C
– umiditatea relativă a aerului max. 85%
Transportul:
– cu mijloace de transport frigorifice la temperatura de +2…+8°C
Termen de garanție: 18 zile
Recenzii
Nu există recenzii până acum.