Descriere
Telemea din lapte de vacă, este un produs obtinut din lapte de vacă integral sau normalizat, pasteurizat, prin adăugare de culturi lactice selectionate, coagulat cu cheag și conservat în saramură.
Nu conține conservanți și stabilizatori!
Forma este paralelipipedică
Proprietăţi fizico chimice:
– grăsimea raportată la substanţa uscată: min. 40%
– umiditatea: max. 57%
– substanţe proteice: min. 16%
– clorură de sodiu: max. 4,0%
– aciditatea: max. 250 grade Thorner
Proprietăţi microbiologice:
– număr de Escheria coli, ufc la 1 g produs, N = 5: m= 100, M = 1000
– număr de germeni stafilococi coagulazo pozitivi, la 25g produs, N = 5: m= 10, M = 100
Ambalarea:
– individuală: folie polipropilenă
– vrac: în saramură în găleți de 15 kg
Depozitarea:
– în spaţii frigorifice la temp +2 … +8 grade C
– umiditatea relativă a aerului max 85%
Transportul: cu mijloace de transport frigorifice la temp +2 … +8 grade C
Termenul de garanţie: 4 luni
Daniela –
Caut demult o brânză care să fie ca, cea din copilăria mea, pe care o făcea bunicul meu, mama mea, am cumpărat multe sortimente, nu le am putut mânca, poate sunt eu prea pretențioasă… dar brânza de vacă , maturată , Solomonescu este exact ce câutam, recomand cu toată încrederea❤
florin –
Mulțumim pentru review. Ne bucurăm că vă plac produsele Lacto Solomonescu!
Andrei Gheorghe –
După mulți ani în care am cumpărat acest tip de brânză de la o altă firmă, am trecut la telemeaua Solomonescu fără nici un regret. Gustul bogat, consistența potrivită, maturarea suficientă, fac din telemeaua de vacă Solomonescu un element apreciat la micul dejun, căutat la orice masă de vară, dar și o adiție valoroasă în orice bucătărie serioasă, care dorește să gătească sănătos și cu ingrediente de calitat.
florin –
Ne bucurăm că produsele noastre vă încântă. Mulțumim pentru feedback!