Descriere
Urdă dulce de vacă, este un produs obținut prin precipitarea sub actiunea căldurii a albuminei din zerul rezultată la fabricarea brânzeturilor din lapte de vacă, lapte de vacă pasteurizat și adaos de smântână.
Nu conține conservanți și stabilizatori!
Forma este paralelipipedică
Proprietăţi fizico chimice:
– grăsimea raportată la substanţa uscată: min. 45%
– umiditatea: max. 70%
– aciditatea: max. 150 grade Thorner
Proprietăţi microbiologice:
– număr de Escheria coli, ufc la 1 g produs, N = 5: m= 100, M = 1000
– număr de germeni stafilococi coagulazo pozitivi, la 25 g produs, N = 5: m= 10, M = 100
Ambalarea:
– individuală: folie polipropilenă
Depozitarea:
– în spaţii frigorifice la temp +2 … +8 °C
– umiditatea relativă a aerului max 85%
Transportul: cu mijloace de transport frigorifice la temp +2 … +8 °C
Termenul de garanţie: 18 zile
Recenzii
Nu există recenzii până acum.