Smântână 12%

Smântână 12%  este obținută din lapte de vacă bactofugat și pasteurizat, însămânțată cu culturi lactice selecționate.

Greutatea fixă: e450gr, e850gr, e5 kg, e10 kg

Categorie: Etichetă:

Descriere

Smântână 12% este obținută din lapte de vacă bactofugat și pasteurizat, însămânțată cu culturi lactice selecționate.

Nu conține conservanți și stabilizatori!

Proprietăți fizico-chimice:
– grăsime: 12%
– substanțe proteice: min. 1,4%
– aciditate: max. 90 grade Thorner
– reacția de control pentru pasteurizare (reacția fosfatazei alcaline): negativă

Proprietăți microbiologice:
– număr de Escherichia coli, ufc la 1 g produs, N=5: m=10, M=100
– Enerobacteriaceae, număr /ml, N=5: m

Ambalarea:
– individuală: galetute din plastic de e850 g, e5kg și e10kg
– colectivă: bax folie PE cu câte 8 galetute de 850g

Depozitarea: în spații frigorifice la temperatura de +2…+8 °C, umiditatea relativă a aerului max. 85%

Transportul: cu mijloace de transport frigorifice la temperatura de +2…+8 °C

Termen de garanție: 18 zile

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Smântână 12%”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.