Descriere
Cașcavalul Dalia este obținut din lapte de vacă integral sau normalizat, pasteurizat, prin adăugarea de culturi selecționate și coagulare cu cheag, având la bază procesului tehnologic opărirea cașului și măturarea acestuia.
Nu conține conservanți și stabilizatori!
Formă: paralelipipedică
Proprietăți fizico-chimice:
– grăsimea raportată la substanță uscată : min. 40%
– substanță uscată: min. 52%
– substanțe proteice : min. 20%
– clorura de sodiu: max. 3,0%
– valoare energetică: min. 1200 kj/100 g sau min. 300 kcal /100 g
– raport Ca/P: min. 1,3
Proprietăți microbiologice:
– număr de Escherichia coli, ufc la 1 g produs, N=5: m=100, M=1000
– număr de germeni stafilococi coagulazo pozitivi, la 1 g produs, N=5: m=100, M=1000
Ambalarea:
– individuală: folie termocontractibilă
– colectivă: baxuri de aprox. 12 kg, folie pentru baxat PE
Depozitarea: în spații frigorifice la temperatură de +2…+8 °C, umiditatea relativă a aerului max. 85%
Transportul: cu mijloace de transport frigorifice la temperatură de +2…+8 °C
Termen de garanție: 12 luni